Aktuel menu

Vores menu udskiftes hver måned. Altid sammensat efter råvarer og retter der passer til den gældende sæson.

Aktuel menu

MAJ

Marie Louise menu
 369,-

Forret

Terrine af rokkeving

Kapersbær – lime – persille

Hovedret

Iberico gris

Nye sommerløg – syltede sennepskorn – rosmarin glace

Dessert
Creme Brule
Med havtorn og sødt

Inkl. vinmenu (3 glas) 599,-
Inkl. vinmenu (3 glas), velkomst, snacks og kaffe med petit four 749,-

A la carte / signaturmenu

Forret
Terrine af rokkevinge
Kapersbær – lime – persille

Forret
Smørdampet hvide asparges
Syltede radiser – fermenteret asparges sauce

Mellemret / Hovedret
Kulmule med urtepanade
Spinat en branche – grape – fiske fumé

Hovedret

Iberico gris

Nye sommerløg – syltede sennepskorn – rosmarin glace

ELLER

Oksemørbrad med garniture
tillæg på 89 kr.

Bearnaise og fritter
tillæg på 59 kr.

Foie gras
tilkøb på 50 kr.

Ost
Sødt – sprødt – syrligt


Dessert
Creme Brule
Med havtorn og sødt

Priser

A la carte

Sammensæt din egen menu
u/ vin m/vin
1 ret 189,- 269,-
2 retter 299,- 449,-
3 retter 389,- 619,-
4 retter 449,- 669,-
5 retter 549,- 839,-
6 retter 649,- 899,-